Skoči na glavno vsebino

Spletne in mobilne aplikacije za uporabno geografijo

torek, 19. 3. 2019 10:56

Vabimo vas, da se udeležite seminarja uporabna geografija, na katerem se boste seznanili z rabo različnih spletnih in mobilnih geoinformacijskih aplikacij, spoznali možnosti uporabe iskalnika po zemljevidih in izdelali lastno šolsko ekskurzijo.

Raba prostorskih informacij in ekskurzije

Udeležbo na seminarju priporočamo učiteljem geografije, pa tudi vsem drugim, ki lahko pri svojem delu uporabijo prostorske informacije ali se z učenci podajate na ekskurzije. Seminar vam nudi možnosti uresničevanja učnih ciljev, v razredu in na terenu, na nekoliko drugačen način, s katerim boste ustvarjali učne situacije, v katerih bodo vaši učenci in dijaki razvijali svoje kompetence.

Razvoj kompetenc

Izobraževanje ima skupno trajanje šestnajstih ur in je sestavljeno iz dela na daljavo, spletne konference in srečanja v živo. Začne se 17. aprila 2019 ob 14:30, oddelek za geografijo na Filozofski fakulteti, Aškerčeva cesta 2, 1000 Ljubljana. Seminar bodo vodili dr. Tatjana Kikec, dr. Marko Krevs, dr. Blaž Repe in Mirsad Skorupan.

Na seminar se lahko prijavite tukaj.

Izobraževanje Uporabna geografija je bilo razvito v sklopu Programa SIO-2020, ki ga izvaja Arnes, financirata pa Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in MIZŠ. Izobraževanje temelji na Arnesovih storitvah.

Naročite se na RSS obvestila

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)