Skoči na glavno vsebino

V ponedeljek pokukajte v eTorbo

nedelja, 12. 11. 2023 13:48

eTorba je nacionalna platforma za elektronske učne vire. Na njej za začetek najdemo 41 novih oziroma nadgrajenih in osveženih interaktivnih učbenikov in elektronskih gradiv. Nastala je v okviru projekta E-vsebine, e-storitve za podporo uvajanju novih pristopov v vzgoji in izobraževanju – E-TORBA 2023, ki ga sofinancira Evropska unija ter poteka v partnerstvu Ministrstva za vzgojo in izobraževanje, IZUM-a in Arnesa.

Vabimo vas, da se udeležite spletnega srečanja za učitelje in druge strokovne delavce v vzgoji in izobraževanju, na katerem boste pokukali v novo eTorbo in skupaj z avtorji, uredniki in drugimi sodelavci prelistali elektronske učne vire, ki jih lahko najdete v njej.

Predstavitev portala eTorba in i-učbenikov

Spletno srečanje bo potekalo v ponedeljek, 13. 11. 2023, od 18.00 do 19.15. Prijave potekajo preko spleta.

V prvem delu srečanja bo potekala splošna predstavitev portala eTorba, v drugem delu pa predstavitev i-učbenikov in e-gradiv po predmetnih področjih. Podrobnejši program si lahko ogledate na naslednji povezavi.

Kako množimo znanje? Tako, da ga delimo. Vabljeni, da delite vabilo in novo pridobljena znanja svojim sodelavcem, učencem, njihovim staršem in vsem, za katere verjamete, da jim bodo prišle prav.

Naročite se na RSS obvestila

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)