Skoči na glavno vsebino

TNC24: Prijavite prispevek in odpotujte v Francijo

nedelja, 22. 10. 2023 13:30

Prestižno konferenco TNC24 bo gostilo francosko nacionalno izobraževalno in raziskovalno omrežje RENATER. Konferenca, ki obravnava raznolika področja raziskovanja in izobraževanja, bo potekala v glavnem mestu francoske regije Bretanija, Rennes, ki ga je časnik I’lExpress v letu 2012 imenoval za najbolj prijetno mesto v Franciji.

Na konferenco prijavite svoj prispevek, v navdih pa naj vam bo raznolika skupnost panevropskega omrežja GÉANT, ki svoj pogled vedno znova usmerja v prihodnost. Le skupaj lahko z združevanjem različnih sposobnosti dosežemo veliko. Skupaj se učimo, podpiramo delo drug drugega, razpravljamo o svojih izzivih in praznujemo skupne uspehe.

Kako lahko prijavite prispevek?

Programski odbor TNC24 sprejema predloge prispevkov v okviru tem omreževanja, varnosti, zaupanja in identitet, skupnosti in sodelovanja ter podpore raziskovanju in izobraževanju.

Predstavitve, delavnice in različne prikaze lahko na konferenco TNC24 prijavite tukaj. Prispevek lahko prijavite do 30. novembra.

Preberite tudi navodila za oddajo prijave. Na konferenco z veseljem sprejmejo prispevke kogarkoli, ki ima zanimivo zgodbo za skupnost.

Konferenco TNC24 lahko spremljate na družbenem omrežju X (Twitter).

 

Naročite se na RSS obvestila

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)