Skoči na glavno vsebino

Spletno predavanje »Kako ukrepati ob zaznavi spletnega nasilja na šoli«

nedelja, 7. 11. 2021 10:38

Safe.si bo v torek, 23. novembra, ob 18. uri pripravil 60 minutno spletno predavanje na temo, kako ukrepati ob zaznavi spletnega nasilja na šoli. Sodelovala bosta Nina Babič, šolska psihologinja na OŠ Martina Konšaka v Mariboru in dr. Benjamin Lesjak, predavatelj Safe.si, ki bosta govorila o pomenu pravočasnega in učinkovitega ukrepanja ob pojavu spletnega nasilja v šoli, prav tako bosta temo obdelala tudi s pravnega vidika.

O predavateljih

Dr. Benjamin Lesjak bo problematiko obdelal s pravnega vidika, prav tako pa bo delil svoje izkušnje, ki jih je pridobil pri izvajanju izobraževanj za učitelje in ostale šolske delavce, delavnic Safe.si, na osnovnih in srednjih šolah ter predavanj za starše. Je strokovnjak za pravne rešitve informacijske družbe in dolgoletni sodelavec Safe.si ter avtor priročnika Problematika spletne varnosti v šolah.

Nina Babič, univ. dipl. psih., je šolska psihologinja na OŠ Martina Konšaka v Mariboru, ki že vrsto let deluje na področju obravnave spletnega nasilja, pri svojem delu pa izhaja predvsem iz vsakodnevne prakse dela z mladimi na šoli. S podobno problematiko se srečuje tudi kot supervizorka svetovalcev TOM telefona in kot predsednica in prostovoljka ZPM Maribor.

Na dogodek se lahko prijavite prek naslednje povezave.

Naročite se na RSS obvestila

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)