Skoči na glavno vsebino

Prijavite se na dogodek Netko 2019

nedelja, 17. 3. 2019 14:56

4. aprila se bo v Ljubljani odvil dogodek Netko 2019, ki je letos čisto drugačen, poseben. Namreč, Netko praznuje 20. rojstni dan, zato smo mu ob tej priložnosti popolnoma spremenili grafično podobo in koncept. Nagrade bodo na dogodku podeljene najboljšim spletnim stranem na domeni .si v osmih kategorijah, podeljeni bosta tudi dve posebni nagradi žirije. Dogodek bo spremljal zelo zanimiv program s predavanji in zabavnimi vložki, po dogodku pa se boste lahko spoznali z gosti, žiranti in tekmovalci.

Lažne novice, viralnost, zagonska podjetja in vplivneži

Na dogodku boste izvedeli zanimive informacije iz prakse. Artnak, mojster priprave lažnih novic, vam bo predstavil svoj projekt o lažnih novicah in viralnost le-teh v digitalnih medijih. Kako postati naj zagonsko podjetje 2018 in kako razviti dovršeno online platformo, kot je to storil Beeping? Kdo pravzaprav so vplivneži in kako sodelovati z blagovnimi znamkami? Ste na internetu sploh (lahko) varni? Spoznali boste video vodiče z Jožetom Robežnikom in portal Varni na internetu!

Pridružite se dogodku, prijave so obvezne, vstop pa brezplačen. Prijave in program najdete tukaj.

Netko je blagovna znamka Gospodarske zbornice Slovenije, ki jo že od leta 1999 podeljuje najboljšim spletnim projektom, ki živijo na domeni .si. Register.si se tokrat pridružuje kot organizator, saj je za nas pomembno, da podpiramo slovensko spletno komuniciranje, promoviramo zanimive in koristne projekte in spletne osebnosti. Slovenski splet že davno niso samo projekti oglaševalskih agencij, temveč je na spletu zrasel bogat ekosistem spletnih projektov, ki si zaslužijo širšo prepoznavnost. S to nagrado komuniciramo slovensko spletno identiteto, podpiramo domače spletne projekte, podjetja in osebnosti, kreativo in domiselnost ustvarjalcev ter hkrati spodbujamo rabo nacionalne domene .SI.

.SI z nami?

Naročite se na RSS obvestila

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)