Skoči na glavno vsebino

Pridružite se aktivnostim v mesecu varne rabe interneta

ponedeljek, 5. 12. 2011 12:26

Center za varnejši internet SAFE-SI (www.safe.si), katerega partner je Arnes, vabi šole, učitelje in ravnatelje, da se v februarju 2012 pridružite praznovanju meseca varne rabe interneta pod sloganom »Raziskujmo internet skupaj, in to varno!”. Osrednja pozornost bo letos namreč namenjena povezovanju generacij in spodbujanju medgeneracijskega dialoga, sodelovanja ter izmenjavi izkušenj in znanj o varni rabi interneta med mladimi in njihovimi starši, starimi starši in učitelji. 

Mladi nas starejše pogosto prekašajo pri uporabi različnih tehnoloških naprav, storitev in rešitev in tu se lahko od njih marsikaj naučimo, manjka pa jim življenjskih izkušenj za modro presojo, odgovorno ravnanje in pravilne odločitve pri uporabi tehnologije in morebitnih zagatah povezanih s tem in tu jim lahko pomagamo starejši s svojimi izkušnjami in znanji. Oboji lahko torej veliko pridobimo iz takega dialoga.

V Centru za varnejši internet SAFE-SI smo pripravili paket različnih delavnic, predstavitev in aktivnosti za delo v razredu z učenci pa tudi starši, ki ga pridobite tako, da se registrirate na spletni strani SAFE-SI.

Naročite se na RSS obvestila

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)