Skoči na glavno vsebino

Moj Arnes je tudi vaš Arnes

petek, 21. 10. 2016 11:52

moj-arnes_portal_naslovna_500Arnesovi uporabniki, med katerimi ste tudi učenci in učitelji, lahko na novem portalu Moj Arnes najdete brezplačne in varne spletne aplikacije, ki so namenjene tudi tistim, ki sedite v šolskih klopeh, ali pa učite nadobudne mlade ume. Za enostavno prijavo in uporabo aplikacij na portalu zadostuje AAI-račun, ki ga lahko dobite pri vašem računalnikarju ali informatiku.

Brezplačne in varne spletne aplikacije za učence in učitelje

Med spletnimi aplikacijami na portalu Moj Arnes najdete sodobno spletno elektronsko pošto v slovenskem jeziku, brez oglasov in neželene pošte.

Hitro in na enostaven način lahko ustvarite lastno spletno stran z Arnes Spletom, ali pa se prijavite v šolske spletne učilnice. S sošolci lahko klepetate s spletnimi videokonferencami VOX in od doma skupaj ustvarjate šolski projekt, uskladite pa se z Arnes Planerjem.

Na portalu Arnes Video boste našli množico poučnih videoposnetkov, ki so jih ustvarili tudi vaši vrstniki. Z aplikacijami Arnes Mapa in Arnes Filesender boste lažje hranili in delili datoteke do 100 GB velikosti. Če želite brezplačno dostopati do varnega brezžičnega interneta na 180 lokacijah v Sloveniji, lahko z nekaj kliki na portalu Moj Arnes s pomočjo čarovnika pridobite dostop do omrežja Eduroam.

Naj portal Moj Arnes postane vaše izhodišče do Arnesovih spletnih aplikacij.

Naročite se na RSS obvestila

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)