Skoči na glavno vsebino

Arnes Video: Varujemo vaše osebne podatke

S potrditvijo prijave na kanal storitve Arnes Video nam dovoljujete, da vam na vaš elektronski naslov pošiljamo obvestila o naloženih posnetkih.

Namen uporabe in shrambe podatkov

Vaš elektronski naslov bomo uporabljali in hranili izključno za namene obveščanja o novih posnetkih na željenem video kanalu. Vaši podatki bodo varovani skladno s predpisi evropske zakonodaje. Vaš elektronski naslov ne bo posredovan tretjim osebam, uporabljala ga bo izključno storitev Arnes Video za potrebe pošiljanja obvestil. Naslov bo Arnes hranili do odjave od prejemanja obvestil o naloženih posnetkih na izbranem kanalu. Soglasje lahko kadarkoli prekličete, in sicer s klikom na povezavo, ki se nahaja na dnu vsakega elektronskega sporočila. Ob odjavi se bo vaš elektronski naslov v bazi Arnes Video portala izbrisal. 

Kontakt

Arnes kot upravljalec storitve Arnes Video obvestila o naloženih posnetkih na željenem kanalu pošilja samodejno. V primeru vprašanj nas lahko kontaktirate prek elektronskega naslova info@arnes.si. Arnes se nahaja na naslovu Tehnološki park 18, 1000 Ljubljana.

 

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)