Skoči na glavno vsebino

Arnes na sejmu možnosti in priložnosti JobFair

ponedeljek, 13. 3. 2017 11:06

Pridi z družbo in si shekaj službo. Sodelavce Arnesa boste našli na zaposlitvenem sejmu JobFair, ki spodbuja sodelovanje med perspektivnimi študenti, podjetji in fakultetami.

Hitrostno sestavljanje strežnika in skrivnostne naloge #hackit

Na sejmu bomo prisotni v torek, 14. marca, od 8. ure. Za študente smo na Arnesu pripravili številne izzive. Preizkusili se boste v hitrostnem sestavljanju strežnika in petih #hackit nalogah, ki bodo preizkušale vaše znanje. Najboljše in najhitrejše čakajo lepe nagrade.

Spoznali boste sodelavce Arnesa, njihovo delo in jih lahko vprašali vse, kar vas zanima o delovanju Akademske in raziskovalne mreže Slovenije.

Pridružite se nam in ustvarjajte slovenski internet

Arnes želi študentom in drugim iskalcem zaposlitve ponuditi priložnost za samostojno delo in uresničevanje idej na nekaj področjih:

  • K sodelovanju vabimo programerje, tako začetnike z željo po učenju, kot tudi izkušene strokovnjake.
  • Vabimo strokovnjake za obravnavo računalniških incidentov, ki bi se pridružili nacionalnemu odzivnemu centru za obravnavo incidentov SI-CERT.
  • Iščemo sodelavca, ki bi se nacionalnemu Registru za domeno .si pridružil kot koordinator za odnose z javnostmi. 

Vabimo tudi sistemske inženirje in druge kadre, ki se nam želijo pridružiti in nam pomagati pri povezovanju znanja, skrbi za delovanje slovenskega interneta in njegovem varovanju.

Obiščite nas na sejmu JobFair ali nam pišite na: zaposlitev@arnes.si

Naročite se na RSS obvestila

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)