Skoči na glavno vsebino

Arnes na poti: februarja v Novem mestu

četrtek, 18. 1. 2018 12:57

Arnes se v letu 2018 odpravlja na pot po Sloveniji, da bi storitve Akademske in raziskovalne mreže Slovenije še bolj približal uporabnikom.

V ponedeljek, 5. februarja 2018, ob 14.30, boste delo Arnesa spoznali na prvem dogodku Arnes na poti, ki bo potekal v Šolskem centru Novo mesto, Šegova ulica 112, velika predavalnica v pritličju stavbe Višje šole.

Sodelavci Arnesa vam bodo predstavili infrastrukturo, tehnologije in spletne aplikacije za izobraževalno, raziskovalno in kulturno sfero. Te povezujejo znanje 250.000 uporabnikov, tudi v sklopu Programa nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju.

Bi vstopili v digitalno dobo?

Poudarek bo na predstavitvi enostavnih, brezplačnih in varnih spletnih aplikacij uporabnikom, ki Arnesovih storitev še ne poznajo. Na sproščeno druženje s strokovnjaki z Arnesa kljub temu vabimo tudi računalnikarje in informatike.

Druženje bo trajalo dve šolski uri. Sodelavci Arnesa vam bodo na voljo tudi za pojasnila in vprašanja glede uporabe spletnih aplikacij.

Na dogodek se lahko prijavite tukaj. Če imate težave s prijavo, pišite na podpora@sio.si.

Razpored dogodka Arnes na poti:

Naložbo sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport.

Naročite se na RSS obvestila

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)