Skoči na glavno vsebino

SIO-2020: Obvezni elementi na spletnih straneh VIZ

petek, 12. 1. 2018 9:07

V letu 2018 Arnes nadaljuje z izvajanjem Programa nadaljnje vzpostavitve infrastrukture IKT v vzgoji in izobraževanju.

Na spletni strani vzgojno-izobraževalnega zavoda morajo upravičenci predstaviti aktivnosti, ki se izvajajo v okviru Programa nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju.

Spletna stran mora vsebovati štiri obvezne elemente

1. Kratek opis operacije

Program nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju

Cilj same operacije je izboljšanje kompetenc in dosežkov mladih ter večja usposobljenost izobraževalcev prek večje uporabe sodobne IKT pri poučevanju in učenju. Vzgojno-izobraževalnim zavodom se sofinancira izgradnja brezžičnih omrežij in nakup IKT opreme, razvoj e-storitev in e-vsebin.

2. Logotipe EKP 2014-2020, MIZŠ, Arnes in SIO-2020

Predlogo najdete na spletni strani Arnesa na naslednji povezavi.

3. Povezavo na spletno stran evropske kohezijske politike v Sloveniji

Spletna stran sklada:  www.eu-skladi.si

4. Obrazložitev vloge Evropske unije z naslednjo navedbo

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Simbol Unije in navedba Unije oziroma ustrezen logotip morajo biti ob odprtju spletne strani vidni znotraj vidne površine digitalne naprave, ne da bi se moral uporabnik pomakniti po strani navzdol. Sklic na zadevni sklad, oziroma ustrezen logotip, mora biti viden na isti spletni strani.

Vzorčni primer spletne strani

Arnes priporoča, da je na naslovni spletni strani VIZ umestijo logotip programa SIO-2020 s povezavo na podstran, na katero umestijo vse obvezne elemente. Primer rešitve za spletno stran, ki že vsebuje vse obvezne elemente, je OŠ Šmarjeta, ki je podstran programa SIO-2020 umestila v vrhnji meni projekti.

Program, ki povezuje znanje prihodnosti

Več podrobnosti o Programu nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju najdete na spletni strani Programa. Dodatne informacije lahko dobite na e-poštnem naslovu sio-2020@arnes.si in na telefonski številki (01) 479 88 55.

Naložbo sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport.

Naročite se na RSS obvestila

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)