Skoči na glavno vsebino

Podatki o programu IR optika 2

Naziv operacije: Vzpostavitev optične povezljivosti za zavode s področja raziskovanja in izobraževanja – IR optika 2 (1.del NOO in 2.del ESRR)

Upravičenec: Arnes, Tehnološki park 18, Ljubljana

Obdobje izvajanja operacije: 2022, 2023


Cilji programa: Namen projekta IR optika 2 je vzpostaviti optične povezave pri čim več javnih zavodih s področja vzgoje in izobraževanja, ki še nimajo lastne optične povezave in pri tistih zavodih, ki uporabljajo optične povezave, vendar zanje plačujejo visoke stroške zakupa.

Projekt IR optika 2 bo potekal v dveh delih.

1. del NOO poteka v okviru Načrta za okrevanje in odpornost – razvojno področje: Digitalna preobrazba. V projektu bo predvidoma udeleženih 228 VIZ.

2. del ESRR poteka v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020: Znanje, spretnost in vseživljenjsko učenje. V projektu bo predvidoma udeleženih 153 VIZ.

Vprašanja o projektu nam pošljite na e-poštni naslov ali pokličite na telefonsko številko (01) 479 88 55.

1. del NOO sofinancirata Evropska unija – NextGenerationEU in Republika Slovenija, Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport.

2. del ESRR sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija, Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport.

Posnetki informativnih sestankov

Vse informacije o izvajanju Evropske kohezijske politike v Republiki Sloveniji najdete na spletni strani www.eu-skladi.si.

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–20:00)