Skoči na glavno vsebino

Znani so zmagovalci natečaja Netko 2017!

torek, 27. 2. 2018 13:56

Arnes in Register.si, ki je skrbnik slovenske nacionalne domene, sta skupaj z Gospodarsko zbornico Slovenije objavila seznam slovenskih spletnih oskarjev Netko za najodličnejše digitalne projekte v letu 2017. Zmagovalce iz posameznih kategorij lahko najdete na spletni strani nagrade Netko.

Nagrada je v prvi vrsti namenjena izpostavitvi zanimivih in koristnih projektov, spletnih osebnosti in predstavitvi presežkov slovenskega spletnega komuniciranja.

Zmagovalka v kategoriji ».si za šolo?«

V tekmovalni kategoriji ».si za šolo?«  je slovenskega spletnega oskarja prejela Srednja šola Veno Pilon iz Ajdovščine za projekt Les recettes. Spletna stran je ustvarjena z Arnes Spletom, ki temelji na odprtokodni platformi WordPress. Spletna stran je delo dijakinj Nike Marušič in Tine Mozetič, na njej pa najdete recepte za pripravo najboljših francoskih jedi. Skladno s tematiko je stran tako v slovenskem kot v francoskem jeziku, na njej najdete tudi video posnetke, ki vam bodo pomagali pri pripravi jedi.

Ob tej priložnosti Arnes čestita Srednji šoli Veno Pilon Ajdovščina za prejem nagrade in odlično izdelano spletno stran!

Naročite se na RSS obvestila

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)