Skoči na glavno vsebino

Webinar Varno delo z internetom za učitelje

torek, 14. 4. 2020 10:30

Safe.si bo 16. aprila ob 14. uri pripravil webinar na temo varne uporabe interneta pri delu v šoli. Predavanje bosta gostila Safe.si predavatelja Tjaša Jerman Kuželički  in dr. Benjamin Lesjak, ki bosta govorila o pomenu varne in odgovorne rabe interneta pri delu v šoli in o pravnih vidikih uporabe interneta in sodobnih tehnologij. 

Izredne razmere, v katerih smo se znašli z namenom zajezitve širjenja pandemije, je močno pretresla naše utečene navade. Šole samevajo, otroške in dnevne sobe so se spremenile v učilnice, kabinete in pisarne. Tehnologija, priključena na internet, je naenkrat postala edini stik do drugih in do znanja.  Na spletnem predavanju “Varno delo z internetom za učitelje” želijo na točki osveščanja o varni rabi interneta Safe.si izpostaviti nekatere vidike in vplive uporabe novih tehnologij za potrebe pouka na učence in učitelje. Predstavili bodo varnostna tveganja in pravne izzive, ki jih predstavljajo nove okoliščine in na katere moramo biti tudi sicer pozorni pri delu v šoli.

Zaradi lažje organizacije webinarja Safe.si zainteresirane naproša, da se na dogodek prijavijo. Povezavo na prenos v živo boste po prijavi prejeli dan pred začetkom.

Vabljeni k udeležbi!

Naročite se na RSS obvestila

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)