Skoči na glavno vsebino

Uporabniški kanali so novost na portalu Arnes Video

nedelja, 12. 3. 2017 9:00

Na slovenskem izobraževalnem portalu Arnes Video izpostavljamo najnovejšo pridobitev, uporabniške kanale. Uporabniki lahko zdaj na lastnem kanalu predstavijo javne vsebine, kanal prilagodijo tako, da dodajo znak ali logotip, kratek opis kanala in povezavo do spletne strani.

Nove informacije na vašem kanalu

Na kanalu najdete seznam objavljenih posnetkov, informacije o številu javnih posnetkov, skupnem številu ogledov in všečkov.

Izpostavljeno vsebino, ob kateri je prikazanih več informacij, lahko predvajate na strani kanala. Prenosi v živo so samodejno prikazani kot izpostavljena vsebina, sicer pa je izpostavljen zadnji naloženi videoposnetek.

Bolj osebna uporabniška izkušnja

Do svojega kanala lahko, ko ste prijavljeni, dostopate prek menija »Video portal« v levem zgornjem kotu portala, tako da izberete možnost »Moj kanal«. Naslov strani lahko delite z drugimi uporabniki, ki lahko vašemu kanalu sledijo tudi s prijavo na obvestila RSS.

Pod informacijami o vašem kanalu na desni strani najdete ikono »Uredi«, ki vam omogoča prilagajanje prikazanih informacij. Do možnosti lahko dostopate tudi neposredno v osebnih nastavitvah.

Kanale ostalih uporabnikov najdete tako, da poiščete njihov posnetek, nato pa kliknete na prikazno ime.

Obiščite Arnesov kanal na portalu Arnes Video in preizkusite tudi druge multimedijske storitve Arnesa.

Imate predloge za izboljšave ali težave? Pišite nam na video-podpora@arnes.si.

Naročite se na RSS obvestila

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)