Skoči na glavno vsebino

Udeležite se konference TNC21

ponedeljek, 14. 6. 2021 16:42

Tema konference TNC21, ki bo na daljavo potekala od 21. do 25. junija, je Ustvarjanje valov.

V petih dneh bomo na konferenci gostili priznane predavatelje in zanimive predstavitve.

Med predavatelji so tudi Sue Black, profesorica računalništva in informatike iz Velike Britanije, ki se je uvrstila med 50 vodilnih žensk na področju tehnologije v Evropi, profesor Paulo Artaxo iz Brazilije, ki deluje na področju atmosferske fizike in klimatskih sprememb, Adam Lewis, ki opravlja delo na področju digitalne transformacije Vzhodne Afrike in Serge Fdida, profesor računalništva in informatike na pariški Sorboni, ki bo predaval o digitalni transformaciji univerz.

Konferenco TNC21 organizira panevropsko omrežje GÉANT.

Prijava je letos brezplačna, a jo morate opraviti najkasneje do poldneva, 18. junija.

Povezujemo uporabnike, ki izboljšujejo človeška življenja

Nacionalna izobraževalna in raziskovalna omrežja po svetu povezujemo uporabnike, ki s svojimi odkritji izboljšujejo in vplivajo na naša življenja. Nacionalna izobraževalna in raziskovalna omrežja imamo intelektualni pogum, da navdihujemo, spreminjamo in ustvarjamo valove. S tem prispevamo k napredku.

Naš odtis je viden v tehnologiji, okolju in družbi. Smo v prihodnost usmerjena skupnost, ki sodeluje pri ustvarjanju boljše prihodnosti. Zdaj je čas, da izpostavimo svoj vpliv in preizkusimo svoje razmišljanje v reševanju največjih izzivov prihodnosti človeštva in planeta.

Valovi lahko gradijo in rušijo obale, njihova moč spreminja. Ustvarjanje valov govori o podobnih zmožnostih preoblikovanja in sprememb, ki jih digitalne tehnologije prek mreženja, storitev avtentikacije in avtorizacije ter oblačnih storitev nudijo izobraževalni in raziskovalni sferi.

Naročite se na RSS obvestila

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)