Skoči na glavno vsebino

Svetovni dan informacijske družbe in 2@ let interneta v Sloveniji

petek, 13. 5. 2011 12:28

V okviru letošnjega svetovnega dne informacijske družbe in 20 let interneta v Sloveniji, vas med 16. in 18. majem 2011 vabimo na splet dogodkov, ki bodo predstavili dobrobiti in dosežke s področja IKT v Sloveniji. Tako bo 16. maja potekala okrogla miza na temo »20 let interneta v Sloveniji«, 17. maja si lahko na ploščadi Maximarketa ogledate razstavo in demonstracijo storitev, rešitev in tehnologij, 18. maja pa bo dogodke povezala okrogla miza na temo »Digitalne ekonomije«.

Razstavi, ki bo potekala na ploščadi Maximarketa 17. maja med 10.00 in 18.00 uro, se bo pridružil tudi Arnes. Na Arnesovem razstavnem prostoru boste imeli priložnost pridobiti več informacij o naših storitvah, ki jih brezplačno zagotavljamo organizacijam s področja raziskovanja in izobraževanja. V okviru kampanje ozaveščanja varninainternetu.si, ki jo v sodelovanju z Ministrstvom za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo izvaja Arnes, in je namenjena širši javnosti, boste lahko izvedeli, kakšne nevarnosti na vas prežijo na spletu in kako se lahko pred njimi zaščitite.

Organizatorja dogodka, katerega pokrovitelj je Ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo, sta Zveza za tehnično kulturo Slovenije in Inštitut Hevreka!, Arnes pa na dogodku sodeluje kot eden izmed partnerjev.

Video konferenčne prenose dogodkov v živo si boste lahko ogledali tudi preko Arnesovega strežnika.

Naročite se na RSS obvestila

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)