Skoči na glavno vsebino

Spletni vmesnik za elektronsko pošto od sedaj prilagojen mobilnim napravam

ponedeljek, 13. 5. 2013 12:04

Od ponedeljka, 13. maja 2013, bo dostop do vaše elektronske pošte še enostavnejši, saj prehajamo na posodobljeni spletni vmesnik, ki je posebej prilagojen mobilnim napravam. Seveda pa boste svojo elektronsko  pošto še vedno lahko brali in pošiljali preko že dobro sprejetega vmesnika na namiznem računalniku, ali pa tudi tam prešli na novejšo različico (navodila).

Kljub poplavi spletnih storitev ostaja elektronska pošta še vedno eden naših najpomembnejših komunikacijskih kanalov. Arnesovi uporabniki imate za svojo elektronsko pošto oz. spletne strani na razpolago kar 20 GB prostora, hkrati pa vam zagotavljamo enega najboljših filtrov neželene oglasne pošte in virusov. Uporabniki, ki boste do elektronske pošte dostopali preko mobilnih naprav, boste od torka naprej že ob sami prijavi v spletno pošto preusmerjeni na novi vmesnik. Prijava, branje in pošiljanje elektronske pošte bo z novim vmesnikom veliko enostavnejše in udobnejše, kljub temu pa boste uporabniki na svojih mobilnih napravah še vedno lahko uporabljali tudi vmesnik za elektronsko pošto, ki ste ga uporabljali do sedaj.

Na uporabnike, ki do elektronske pošte dostopate preko POP ali IMAP protokola, spremembe ne bodo vplivale.

Uporabo novega spletnega vmesnika na mobilni ali namizni napravi lahko vključite ali izključite v nastavitvah elektronske pošte (navodila), za dodatna pojasnila pa smo vam na razpolago po telefonu na 01 479 88 00 ali po e-pošti na helpdesk@arnes.si.

Naročite se na RSS obvestila

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)