Skoči na glavno vsebino

Sodelujte na videokonferenci »Učenje brez meja« (28. 5. 2015)

ponedeljek, 11. 5. 2015 9:36

Vabimo vas, da se tudi letos v okviru SIRikt-a udeležite videokonference »Učenje brez meja« (28. 5. 2015, ob 15.00). Tokrat bosta gosta dva. Medse smo povabili enega uglednega in enega zanimivega gosta, ki bosta poučevala učence, dijake in učitelje in se od njih tudi učila. Prvi »skrivnostni gost« bo učitelj državljanske in domovinske vzgoje, človekovih pravic in demokracije, drugi bo učil o glasbi, besedah, motiviranju, sporočanju, izražanju stališč in ga lahko spremljate na tviterju, prek kanala @Trkaj.

V polurnem  nastopu bo gost najprej na kratko predstavil temo. Za tem bodo postavljali vprašanja otroci, učenci, dijaki, učitelji in vzgojitelji  iz desetih šol, ki bodo videokonferenčno neposredno povezani, in seveda udeleženci konference SIRikt. Ob koncu bomo odgovarjali na vprašanja, ki jih bodo s tvitanjem poslali gledalci, saj bo pogovor neposredno prenašan preko spleta.

Za neposredno sodelovanje prek videokonference se šole lahko prijavite do petka, 15. maja 2015, podrobnosti o dogodku in natančnejša navodila za prijavo pa boste našli na spletnih straneh multikonference SIRikt.

Naročite se na RSS obvestila

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)