Skoči na glavno vsebino

Potegujte se za slovenskega spletnega oskarja!

torek, 28. 11. 2017 11:24

Arnes in Register.si, skrbnik slovenske nacionalne domene, z Gospodarsko zbornico Slovenije iščejo najboljše spletne projekte in osebnosti, ki bodo prejeli slovenskega spletnega oskarja, nagrado Netko 2017.

V nasprotju z drugimi, bolj marketinško usmerjenimi tekmovanji, je nagrada Netko namenjena izpostavitvi zanimivih in koristnih projektov, spletnih osebnosti in predstavitvi presežkov slovenskega spletnega komuniciranja. Slovenski splet ne obsega zgolj projektov oglaševalskih agencij. Na njem se je oblikovalo zanimivo okolje drugih spletnih vsebin, ki si zaslužijo pozornost in prepoznavo.

Najboljše spletišče in inovativna mobilna aplikacija

Razpis za nagrado Netko 2017 obsega:

  • razpis za najboljše spletišče v posamezni kategoriji;
  • inovativno uporabno mobilno aplikacijo.

Podeljevalca nagrade sta Register.si in GZS – Združenje za informatiko in telekomunikacije, njen cilj pa je spodbujanje odličnosti uporabe interneta kot komunikacijsko-poslovnega orodja in dvig kakovosti ter inovativnosti.

.si za šolo?

Med tekmovalnimi kategorijami je tudi .si za šolo?, ki je namenjena slovenskim vzgojno-izobraževalnim zavodom. Nagrado bo v kategoriji prejel vzgojno-izobraževalni zavod, ki se najbolj trudi za svojo spletno prisotnost, kjer komunicira z učenci ali dijaki, starši ter drugimi javnostmi. Na ta način dokazujemo, da tudi slovenski vzgojno-izobraževalni zavodi soustvarjajo in predstavljajo pomemben del slovenskega svetovnega spleta.

Čas za prijavo je do 31. januarja 2018. Vabljeni, da sodelujete s svojimi vsebinami in predstavite svoje delovanje na spletu

Naročite se na RSS obvestila

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)