Skoči na glavno vsebino

Netko: Prijavite vaše spletne projekte

sreda, 5. 1. 2022 13:40

Register.si, ki deluje v okviru Akademske in raziskovalne mreže Slovenije, in Gospodarska zbornica Slovenije nagrajujeta najboljše spletne projekte podjetij, ustanov, uradov in posameznikov, ki domujejo na domeni .si.

Podpiramo slovensko spletno komuniciranje

Pomembno nam je, da podpiramo slovensko spletno komuniciranje, promoviramo zanimive in koristne digitalne projekte ter spletne osebnosti. S to nagrado komuniciramo slovensko spletno identiteto, podpiramo domače spletne projekte, podjetja in osebnosti, kreativo in domiselnost ustvarjalcev ter hkrati spodbujamo rabo nacionalne domene .si.

Vsak projekt lahko najde svoje mesto v tekmovanju, saj smo razpisali osem tekmovalnih kategorij, najboljše pa čaka še posebna nagrada žirije. Tudi letos bo zmagovalec prejel v roke nagrado s težo, poseben kipec Netko, ki ponazarja tisto več: izjemno kreativnost, inovativnost, drugačnost in drznost.

Brezplačna prijava za izobraževalne in znanstvene organizacije

Uporabnikom Arnesa bodo še posebej zanimive naslednje kategorije:

  • naj spletna stran za otroke in mladino,
  • naj spletna stran javnih ali nevladnih organizacij,
  • naj spletna stran izobraževalnih in znanstvenih organizacij.

Za vse, ki ste vpisani v razvid MIZŠ, je prijava v kategorijo »Naj spletna stran izobraževalnih in znanstvenih organizacij« brezplačna.

Projekte prijavite do 11. februarja

Prijava projektov je mogoča med 7. januarjem in 11. februarjem 2022, prijavnica pa je dostopna na spletni strani www.netko.si.

Prijavitelji lahko na tekmovanje Netko prijavite spletno stran na domeni .si, ki je bila izdelana ali prenovljena med 1. januarjem 2021 in 1. januarjem 2022.

Netko 2022 omogoča vsem, ki se odločijo za prijavo projekta pred 4. februarjem 2022, znižano prijavnino. Celotni izkupiček od prijavnin bomo namenili za izvedbo izobraževalnih delavnic »Spletanje«, ki jih pripravlja Zavod Tri.

Netko bomo zaokrožili z razglasitvijo zmagovalcev 31. marca 2022, dan pred tridesetim rojstnim dnevom domene .si. Za vas pripravljamo izjemno zanimiv dogodek, ki si ga boste ogledali kar z domačega naslonjača.

Vsi na .si! Si z nami?

Vse informacije o tekmovanju so dostopne na www.netko.si.

Register.si spremljajte tudi na Facebooku in Instagramu.

Naročite se na RSS obvestila

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)