Skoči na glavno vsebino

Nagrada Netko tudi dvema uporabnikoma Arnesa

četrtek, 15. 4. 2021 11:22

Register.si je že četrto leto zapored podelil nagrade za spletno odličnost Netko. Kot se spodobi za nove čase, digitalno.

Podelili so nagrade v vseh devetih kategorijah in dveh dodatnih, ki jih je podeli žirija. Nagrajence lahko najdete na spletišču Netko.

Z veseljem sporočamo, da sta kar dva uporabnika Arnesa prejela nagrado za prvo mesto.

Čestitamo ZRC SAZU in Kemijskemu inštitutu

Spletno mesto ZRC SAZU, alternatorscience.si, je prejelo nagrado za naj spletno stran izobraževalnih in znanstvenih organizacij, spletno mesto ccedit.si, ki ga upravlja Kemijski inštitut, pa za naj spletno stran javne ali nevladne organizacije.

Podelitev je potekala v kultnem K4, glasbo je narekovala DJ Nati Katchi, dogodek pa povezoval gostobesedni Miha Šalehar.

Vse bolj se zavedamo prisotnosti na spletu

Letošnji projekti pod domeno .si, prijavljeni na tekmovanje Netko, so dokaz, da se vse bolj zavedamo prisotnosti na spletu. Ni dovolj da smo vidni, vse bolj postaja pomembno, da je naša spletna stran inovativna, drzna, ponuja sveže pristope in jasne vsebine.

Če ste zamudili najpomembnejši dogodek aktivnih ustvarjalcev komunikacijskih, marketinških in drugih vsebin, si ga lahko ogledate s klikom na povezavo.

Naročite se na RSS obvestila

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)