Skoči na glavno vsebino

Izjava o zasebnosti in politika piškotkov na Arnes Spletu

četrtek, 15. 2. 2024 11:16

Spletišča, ki ste jih ustvarili na Arnes Spletu, uporabljajo piškotke. To so majhni podatkovni drobci, ki jih spletni strežnik ob obisku ponudi brskalniku vaših obiskovalcev in shrani na njihov računalnik ali mobilno napravo. Ob kasnejših obiskih se shranjeni piškotek iz brskalnika ponovno pošlje strežniku.

Spletišča na Arnes Spletu primarno uporabljajo le piškotke, ki so nujni za delovanje spletišč ali izvedbo funkcionalnosti, ki jih zahteva uporabnik, na primer za hrambo nastavitev, omogočanje prijavne seje uporabnika in upravljanje nastavitev dostopnosti spletišča.

Za svoje spletišče uredite obvestilo o politiki zasebnosti in uporabi piškotkov

Na Arnesu smo omogočili, da lahko skrbniki spletišč sami urejate prikaz in besedilo obvestila o politiki zasebnosti ali politiki uporabe piškotkov na svojem spletišču.

Na voljo vam je privzeto obvestilo, ki smo ga pripravili na Arnesu in ga lahko po potrebi prilagodite, kljub temu pa priporočamo, da za vsako spletišče postavite lastno stran, namenjeno tematiki. Določeni vtičniki lahko namreč za svoje delovanje potrebujejo dodatne piškotke, ki jih morate dodati v seznam.

Namensko orodje za urejanje izjave o zasebnosti je na voljo skrbnikom in je dosegljivo na nadzorni plošči. Gre za vtičnik Cookie Law Info, ki se trenutno primarno uporablja za prikaz povezave do izjave o zasebnosti in politiki uporabe piškotkov. Vtičnik je dosegljiv v levi orodni vrstici na nadzorni plošči vašega spletišča. Če želite, lahko vtičnik izključite in v spletišče sami vključite povezavo do izjave o zasebnosti.

Več o tem, katere piškotke uporabljajo spletišča na Arnes Spletu, obiskovalci vaših spletišč sicer lahko preberejo na privzeti strani o Politiki uporabe piškotkov.

Ali ste vedeli, da smo konec leta 2023 na storitvi Arnes Splet gostovali več kot 24.000 aktivnih spletišč. Ustvarite svojega na https://splet.arnes.si.

Naročite se na RSS obvestila

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)