Skoči na glavno vsebino

Izdelajte poster in brezplačno potujte na Islandijo

ponedeljek, 27. 2. 2012 12:26

Tudi letos lahko študenti z izdelavo posterja brezplačno obiščejo TNC konferenco, ki bo v Reykjaviku na Islandiji.

Za sodelovanje je potrebno pripraviti predlog oz. povzetek vsebine v angleškem jeziku (100 – 250 besed) in ga poslati na naslov tnc2012@terena.org z naslovom “TNC2012 Student Poster”. Prijavi je potrebno dodati še kratko biografijo (do največ 100 besed).

Lahko izbirate med različnimi temami:

Med vsemi bodo na organizaciji TERENA izbrali 10 študentov, ki bodo svoje izdelke predstavili na konferenci TNC2012 – na največjem in najbolj uveljavljenem srečanju evropskih raziskovalnih in izobraževalnih omrežij.

Izbrani študenti bodo prejeli brezplačno vstopnico za konferenco in povrnjene stroške prevoza do vrednosti 500 EUR (po odobritvi organizacije TERENA). Prav tako jim bo Univerza v Reykjaviku priskrbela brezplačno nastanitev za čas obiska konference.

Najboljši projekt bo prejel tudi zmagovalno nagrado.

Sodelovanje na takšnem tekmovanju je izvrstna priložnost za predstavitev svojih idej, spoznavanje novih ljudi in čudovite dežele, kot je Islandija. Lanskoletnega tekmovanja so se udeležili slovenski študenti Fakultete za računalništvo in informatiko. Njihov mentor Andrej Krevl je ob tem povedal: “Konferenca je odlična priložnost za študente, da pokažejo svoje znanje in se hkrati v živo srečajo z najsodobnejšo tehnologijo in vrhunskimi strokovnjaki. Vsekakor se vrnemo prihodnje leto, te obiske bomo skušali napraviti “tradicionalne”.

Prijavo lahko pošljete do 13. aprila 2012. Več o tekmovanju si lahko preberete na CALL FOR SPONSORED STUDENT POSTER AWARD.

Veliko sreče!

Naročite se na RSS obvestila

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)