Skoči na glavno vsebino

Drugo Slovensko srečanje IPv6

ponedeljek, 14. 9. 2009 12:35

Zavod go6 in Arnes bosta v sodelovanju z Ministrstvom za znanost, visoko šolstvo in tehnologijo (MVZT) 12. in 13. oktobra 2009, organizirala 2. Slovensko IPv6 srečanje, ki bo tako kot prvo potekalo v Tehnološkem parku Brdo v Ljubljani, v stavbi Tehnološki park 19.

Drugo Slovensko srečanje IPv6 bo namenjeno izmenjavi dobrih praks pri uvajanju IPv6, seznanitvi z razmerami pri uvajanju nove tehnologije pri internetnih ponudnikih, ponudnikih vsebin, raziskovalni in izobraževalni skupnosti in državni upravi. Srečanje IPv6 bo namenjeno tudi za posredovanje pogledov in mnenj udeležencev iz gospodarstva predstavnikom MVZT, glede oblikovanje državne strategije za uvajanje IPv6 v Sloveniji.

Na dogodek se lahko prijavite na spletni strani summit.go6.si.

2. Slovensko IPv6 srečanje bo potekalo dva dni:

Prvi dan, 12. oktober:

– je namenjen celodnevni 6deploy IPv6 delavnici. Za sodelovanje na delavnici ni kotizacije. Predavatelja sta Athanassios Liakopoulos in Anastasios Zafeiropoulos, ugledna strokovnjaka iz grškega akademskega raziskovalnega omrežja.

Več o delavnici lahko preberete na spletni strani ipv6.go6.si.

Drugi dan, 13. oktober:

– bo namenjen predavanjem, predstavitvam in izmenjavi mnenj. Tokratno srečanje bo z uvodnim predavanjem odprl Martin J. Levy, direktor za IPv6 strategije na Hurricane Electricu. Z nami bo delil svoje izkušnje, ki jih je pridobil pri uvajanju IPv6, v trenutno največjem delujočem svetovnem IPv6 omrežju. Martin J. Levy je tudi idejni in izvedbeni “boter” servisa tunnelbroker.net.

Program za 13. oktober je objavljen na spletni strani ipv6.go6.si.

Dodatna vprašanja lahko pošljete na zavod@go6.si.

Naročite se na RSS obvestila

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)