Skoči na glavno vsebino

Arnes VOX z rekordnim številom uporabnikov

sreda, 16. 1. 2019 11:45

Spletne konference Arnes VOX so novo leto začele z rekordom. V četrtek, 10. januarja, je bilo v konferenčnih sobah v istem trenutku kar 298 uporabnikov.

342 uporabnikov iz 50 organizacij

Na ta dan se je v Arnes VOX s svojim AAI-računom priključilo 342 različnih uporabnikov iz 50 različnih organizacij. V konferencah je sodelovalo tudi 22 gostujočih uporabnikov.

Istočasno je v eni od konferenc sodelovalo 123 udeležencev.

Uporabnikom se želimo zahvaliti rabo naših multimedijskih storitev in se hkrati opravičujemo tistim, ki so imeli zaradi zasedenosti vseh uporabniških licenc morebitne težave.

Napredne spletne konference

Arnes VOX je storitev, ki uporabnikom omogoča vzpostavitev spletne videokonference. Je preprosta za uporabo, vendar ponuja tudi številna dodatna orodja za komunikacijo, kot so denimo deljenje datotek, ustvarjanje anket in skupinska tabla. Za uporabo zadošča spletni brskalnik, na voljo pa je tudi na mobilnih napravah. Za vzpostavitev konference uporabnik potrebuje le AAI-račun, osebam, s katerimi želi sodelovati, pa sporoči povezavo, prek katere se vključijo v konferenco. Več informacij o storitvi lahko najdete tukaj.

Naročite se na RSS obvestila

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)