Skoči na glavno vsebino

9. slovensko IPv6-srečanje in prvo SINOG-srečanje

petek, 23. 5. 2014 10:59

V četrtek 12. junija se bo v Tehnološkem parku odvijalo sedaj že tradicionalno 9. slovensko IPv6-srečanje, ki je osrednji dogodek v slovenskem in tudi širšem regijskem prostoru. Namenjeno je spremljanju napredka, dosežkov ter izmenjavi dobrih praks pri prehodu na IPv6 in uvajanju v poslovna okolja in organizacije. Tema srečanja bo “Varnost v IPv6”. Svoje znanje in izkušnje bodo z nami delili strokovnjaki na področju IPv6-varnosti, kot so Eric Vyncke, Ivan Pepelnjak, Fernando Gont in drugi.

V petek 13. junija pa bo v navezavi z IPv6-dogodkom potekalo prvo SINOG-srečanje. To je srečanje tehnične internetne skupnosti operaterjev iz širše regije, namenjeno izmenjavi znanj in dobrih praks o novih omrežnih tehnologijah, problemih in izzivih pri upravljanju omrežij ter ostalih aktualnih tematik s tega področja. Vsebine SINOG-srečanja bodo obravnavale širšo tematiko s področja omrežnih tehnologij.

Dogodek organizirajo Zavod go6, Arnes in LTFE. Več o programu in predavateljih si lahko preberete na spletnih straneh SINOG in Zavoda go6.  

Na dogodek se lahko prijavite na naslovu https://ipv6summit.eventbrite.com/. Udeležba je brezplačna, število mest pa omejeno, zato le pogumno! Se vidimo 12. in 13 junija!

Naročite se na RSS obvestila

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)