Skoči na glavno vsebino

10. slovensko IPv6-srečanje in SINOG 2.0-srečanje

torek, 19. 5. 2015 9:36

V torek, 9. junija 2015, bo v Tehnološkem parku v Ljubljani (lokacija Brdo) potekalo jubilejno 10. slovensko IPv6-srečanje, ki je osrednji dogodek v slovenskem in tudi širšem regijskem prostoru. Namenjeno je spremljanju napredka, dosežkov ter izmenjavi dobrih praks pri prehodu na protokol IPv6 in uvajanju v poslovna okolja in organizacije.

Svoje znanje in izkušnje bodo z nami delili Fernando Gont, Ivan Pepelnjak, Simon Delakorda in drugi.

V okviru dogodka bo organizirana tudi okrogla miza, na kateri bo tekla razprava o trenutnem stanju uvedbe protokola IPv6 v operaterska omrežja, kakšne so prepreke na strani operaterjev in kako Slovenijo postaviti ob bok naprednih držav.

V sredo, 10. junija 2015, pa bo v navezavi z IPv6-srečanjem potekalo SINOG 2.0-srečanje.

To je  srečanje tehnične internetne skupnosti operaterjev iz širše regije, namenjeno izmenjavi znanj in dobrih praks o novih omrežnih tehnologijah, problemih in izzivih pri upravljanju omrežij ter ostalih aktualnih tematik s tega področja.

Tokrat bo beseda tekla o novostih na področju razvoja programskih omrežij SDN, obravnavani bodo pretekli “phishing” napadi, predstavljen bo projekt RIPE NCC o ATLAS sondah in še veliko drugega.

Več o programu in predavateljih si lahko preberete na spletnih straneh SINOG in Zavoda go6. Dogodek organizirajo Zavod go6, Arnes in LTFE. Udeležba je brezplačna, število mest pa omejeno!

Prijave potekajo na naslovu https://ipv6summit.eventbrite.com/.

Se vidimo 9. in 10. junija.

Naročite se na RSS obvestila

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)