Skoči na glavno vsebino

Nastavitev Eudore in sinhronizacije e-pošte v Palm OS

OPOZORILO: Slike zajemajo najpomembnejše nastavitve. Ostale nastavitve, ki niso prikazane, lahko še vedno po lastni presoji spreminjate.

Osebni podatki uporabljeni v spodnjem primeru so izmišljeni, pri postopku nastavljanja jih ustrezno nadomestite z vašimi, ki jih najdete na Obvestilu o dodelitvi uporabniškega imena.

Brezplačno različico programa Eudora Internet Suite najdete na naslovu: http://www.eudora.com/internetsuite/

Zaženite namestitveni program in izberite ali želite namestiti le program za elektronsko pošto ali tudi spletni brskalnik.

Po namestitvi morate v ponujenem seznamu izbrati program za elektronsko pošto, ki ga uporabljate na svojem računalniku in način sinhronizacije. Če svojega programa za elektronsko pošto ne najdete na spisku, lahko izberete “Generic MAPI client”.

Pri naslednji sinhronizaciji se bodo prenesli ustrezni programi na dlančnik, kjer nato ustrezno nastavimo še podatke za sprejem in pošiljanje e-pošte.

Kliknite ikono Eudora, izberite možnost korak za korakom (Use step by step wizard) in nato v polje Your Name vpišite vaše ime in priimek. Nadaljujte s klikom gumba next.

V polje E-mail Address vpišite vaš e-poštni naslov. Pri vpisu pazite na del naslova za @, kjer je pravilno guest.arnes.si (prevedeno kot gost) in ne quest.arnes.si. Nadaljujte s klikom gumba next in nato v polje Username vpišite vaše uporabniško ime. Nadaljujte s klikom gumba next.

V polje Incoming Server vpišite pop3.arnes.si. Nadaljujte s klikom gumba next in nato v polje Outgoing Server vpišite mail.arnes.si. Nadaljujte s klikom gumba next.

V polje Account Name vpišite ime za ta račun. Nadaljujte s klikom gumba next  in postopek nastavitve zaključite s klikom gumba done.

 

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)