Skoči na glavno vsebino

Obvestilo o prehodu na nov vmesnik spletne pošte

sreda, 3. 11. 2010 12:33

Danes, 3.11.2010 ob 9:00 je bil ukinjen dostop do osebne strani in starega vmesnika spletne pošte. Že dlje časa je v uporabi nov, naprednejši vmesnik spletne pošte, ki je nadomestil starega. Dosegljiv je na naslovu webmail.arnes.si ali preko povezave na Arnesovi domači strani.

Zamenjava spletnega vmesnika ne pomeni nobenih sprememb pri branju oziroma dostopu do pošte preko odjemalcev, prav tako ostaja vse enako pri FTP dostopu, uporabniška imena in gesla ostajajo nespremenjena. 

Splošna navodila za uporabo nove spletne pošte so na voljo na spletni strani: /pomoc-uporabnikom/spletna-posta. Pripravili smo vam tudi interaktivna video navodila, ki vam bodo v pomoč pri uporabi novega spletnega vmesnika. Prikazujejo osnovne operacije v novem vmesniku. Video navodila, ki jih bomo sproti nadgrajevali, so dostopna na strani: /pomoc-uporabnikom/spletna-posta/video-navodila.

V primeru dodatnih vprašanj ali težav vam svetujemo, da nas pokličete na telefonsko številko (01)479-88-00, kjer smo dosegljivi vsak delovni dan med 8. in 20. uro ali nam pišete na helpdesk@arnes.si.

Naročite se na RSS obvestila

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)