Skoči na glavno vsebino

Udeležite se razprave o elektronski demokraciji E-dem 11

petek, 7. 10. 2011 12:27

Arnes v sodelovanju z ekipo E-demokracija prireja konferenco o elektronski demokraciji E-dem 11, na kateri bodo ugledni slovenski strokovnjaki z različnih področij predavali o različnih temah elektronske demokracije in participacije (kampanje, volitve, dostop do informacij). Dogodek bo potekal 19. oktobra 2011 v Tehnološkem parku v Ljubljani.

Konferenca E-dem 11 je idealno stičišče in informacijsko središče za zaposlene v javni upravi na področju oblikovanja politik in strokovnjake za odnose z javnostmi. Študenti družboslovja in naravoslovja, ki jih področje zanima, bodo lahko izvedeli, kaj se v Sloveniji na tem področju trenutno dogaja. Na konferenci bodo svoje mesto pri tvornem sodelovanju našli tudi tehnološki navdušenci in podporniki sodobne elektronske države, ki jih zanimajo slovenski primeri dobrih praks.

Med drugim bodo na konferenci predavali Gorazd Božič (Arnes), dr. Matej Kovačič iz Komisije za preprečevanje korupcije, mag. Andrej Tomšič iz Urada informacijskega pooblaščenca, Darijan Košir in Blaž Palir iz Urada vlade za komuniciranje, Vuk Ćosić, Andraž Tori (Zemanta) in drugi.

Več informacij in prijave lahko najdete na spletišču E-demokracija.

Naročite se na RSS obvestila

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)