Naročanje storitev omrežja ARNES

S podpisom Sporazuma o članstvu v omrežju ARNES lahko upravičene organizacije naročate storitve omrežja ARNES.

Odgovorna oseba in pooblaščenec lahko storitve naročata in upravljata prek:

  • spletnega vmesnika Portal članic,
  • telefona na (01) 479 88 00 ali
  • e-pošte.

Članica lahko naroči in upravlja tiste storitve, do uporabe katerih je upravičena. Informacije javnega značaja (Sporazum o članstvu v omrežju ARNES, splošni in posebni pogoji, pravilnik o zavarovanju osebnih podatkov … ) so dostopne tukaj.

Naročanje storitev prek Portala članic

Portal članic je spletni vmesnik za naročilo in upravljanje storitev. Trenutno je v preizkusni fazi in še ne omogoča naročanja in upravljanja vseh storitev. Pooblastilo za upravljanje s Portalom članic je na voljo tukaj.

Naročanje storitev prek telefona (01) 479 88 00

Naročanje storitev prek telefona je začasna možnost, ki jo ponujamo članicam omrežja ARNES, vse dokler ne vzpostavimo sistema naročanja in upravljanja vseh storitev prek Portala članic.

V primeru, da boste želeli storitev naročiti prek telefona, vas bomo prosili, da izpolnite obrazec za naročilo storitve.

Naročanje storitev prek e-pošte

Zahtevo za naročilo ali upravljanje storitve omrežja ARNES lahko odgovorna oseba in pooblaščenec pošljeta na za to določen e-naslov. Sporočilo morata poslati s svojega e-poštnega naslova določenega v Sporazumu o članstvu v omrežju ARNES. Prav tako morata navesti vse potrebne podatke za izvršitev naročila.

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–20:00)