Skoči na glavno vsebino

Navodila za izpolnitev kosovnice in podpis prijave k programu React-EU – IKT za VIZ

  1. Odpiranje prejetega dokumenta

Odprite »Moj predal« in izberite zadnji prejeti dokument (T01_ReactEU_Javni razpis_PRIJAVA).

Dokument lahko odprete tudi neposredno na vstopni strani, tako da izberete v obvestilih na desni strani.

  1. Izpolnjevanje kosovnice

Za izpolnjevanje kosovnice je potrebno vključiti urejanje dokumenta. V spodnji akcijski vrstici izberite Uredi.

V kosovnici nato ustrezno izpolnite količine posameznih artiklov. Specifikacije opreme najdete na povezavi: https://www.arnes.si/files/2021/06/Kosovnica_REACT-eu.pdf

Bodite pozorni, da celotni znesek ne bo presegal razpoložljivih sredstev. Na voljo imate 48,39 % razpoložljivih sredstev za vašo organizacijo, saj gre ostali delež samodejno v sredstva, ki so namenjena prenosnim računalnikom. V kosovnici so navedene predvidene cene opreme.

Dokument pred podpisom obvezno shranite.

  1. Podpis dokumenta

Prejeti dokument je viden na levi strani ekrana. Prijavo preberite in jo podpišite. Za podpisovanje izjave izberite gumb dig. podpiši, ki se nahaja desno zgoraj.

Dokument lahko podpišete tudi v akcijski vrstici.

Portal bo od vas zahteval potrdilo, nadaljujete s ponovnim klikom na Dig. podpiši.

Na tem mestu je nadaljevanje postopka odvisno od posameznega brskalnika in prejšnjih nastavitev aplikacije za podpisovanje. Načeloma vas brskalnik opozori, da bo zagnal eksterno aplikacijo, kar morate potrditi, razen če ste pri podpisovanju splošnih pogojev označili izbiro, da si brskalnik vaše nastavitve zapomni. V tem primeru boste ta korak sedaj preskočili in lahko nadaljujete neposredno s podpisovanjem.

Spodnja slika je primer obvestila v brskalniku Google Chrome.

Odpre se BusinessConnect aplikacija za digitalno podpisovanje dokumentov. V spustnem meniju izberite digitalno potrdilo in postopek zaključite s klikom na Podpiši. Vrnili se boste na dokument, ki je sedaj v stanju [Podpisan]. S tem je postopek zaključen.

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–20:00)