Skoči na glavno vsebino

Na Arnesu kar 20 GB prostora za elektronsko pošto

ponedeljek, 3. 12. 2012 12:13

Ob 20-letnici delovanja Arnesa smo prostor, namenjen elektronski pošti in postavitvi spletne strani, povečali na kar 20 GB.

Ne glede na to, da je elektronska pošta ena najstarejših internetnih storitev, jo še danes uporabljamo skorajda vsi. Na Arnesu, katerega poštni strežniki se nahajajo izključno v Sloveniji, imate od sedaj naprej za svojo elektronsko pošto na voljo kar 20 GB prostora. Ker poštne strežnike vzdržuje Arnes, vam ni potrebno skrbeti, da bi na podlagi vsebine svojih poštnih sporočil prejemali usmerjene oglase ali da bi vaši osebni podatki odpotovali izven meja Evropske unije.

Do svojega poštnega predala lahko dostopate s priljubljenimi namiznimi poštnimi odjemalci, na razpolago pa vam je tudi sodoben spletni vmesnik (webmail), preko katerega lahko pošto berete, pošiljate, označujete ter nastavite obvestilo ob  odsotnosti. Če želite, za vas sortiramo spam in izločamo viruse, raziskovalci, profesorji učitelji, študenti, dijaki in drugi zaposleni na organizaciji pa lahko pridobite tudi elektronske naslove tipa ime.priimek(at)ime-sole.si.

Naročite se na RSS obvestila

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)