Skoči na glavno vsebino

Arnes Splet – najboljša rešitev za šolske spletne strani

torek, 16. 12. 2014 9:36

Šolska spletna stran je kot osebna izkaznica šole, a pogosto so vsebine na šolskih spletnih straneh zastarele. V nekaterih primerih pa zaradi pomanjkanja vzdrževanja postanejo celo tarča vdorov in raznih spletnih zlorab.

Storitev Arnes Splet vam brez posebnega tehničnega znanja omogoča enostavno urejanje spletnih strani, hkrati pa celotno skrb za vzdrževanje rešitve prevzame Arnes. Torej se lahko sami osredotočite predvsem na vsebino, po katero prihajajo obiskovalci na vaše spletne strani. Na platformi Arnes Splet je trenutno že skoraj petina slovenskih šol, na njej pa z lahkoto gostite tudi obsežne in zahtevnejše spletne strani, kot je na primer spletna stran konference SIRikt.

Sam prehod na novo platformo je izjemno preprost, za vse skrbnike šolskih spletnih strani, ki ste jih do sedaj gostovali na rešitvi Joomla, pa smo pripravili tudi delavnico, ki bo znatno olajšala vaš prehod na Arnes Splet. Več o izkušnjah uporabnikov ob prehodu šolskih spletnih strani na novo platformo si lahko ogledate tudi v predavanju Mete Krajnc z Osnovne šole Starše.

Naročite se na RSS obvestila

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)